All for Joomla All for Webmasters

Lecturer-Learner relationship at FFL, NTTU

Lecturer: Phạm Văn Phát (Peter Pham)

Teaching activities have never ended completely as soon as the classes end.

Thầy Phạm Văn Phát ngoài giờ dạy, thầy thường hay chia sẻ câu chuyện nghề hay các kiến thức Kinh doanh truyền đạt cho sinh viên trên mạng xã hội của mình. Biến nội dung bài học gần gũi như một phần cuộc sống của người học, truyền đi ngọn lửa "kinh doanh" cho bất cứ sinh viên nào từng "ghé thăm" trang cá nhân của mình.

Mr. Pham Van Phat, after his teaching hours, usually shares career stories or business knowledge on his social network.

Thanks to this sharing, he makes the lesson content as close as a part of a learner's life, spreading the "business" passion flame to any student who ever "visits" his personal page.

Dưới đây là một số hình ảnh về lớp học của thầy:

Video Library

CONTACT

Faculty office: 331, 1A Highway, An Phu Dong Ward, District 12, Ho Chi Minh City.

Phone: 19002039, ext: 123

Email: nn@nttu.edu.vn